Kjelsås skoles sangkor‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Elle melle – konsert med førsteklassingene

lagt inn 26. mar. 2015, 12:38 av Ingvild Sommer
19. april inviterer førsteklassingene til konsert kl. 13.00 i aulaen på Kjelsås skole. Oppmøtetid for barna er 12.30.

Antrekk og rekvisitter

Barna skal ha på seg pene og litt vårlige klær. De må også ha skolesekk (uten innhold) og caps. De av barna som har sjørøver-rekvisitter (krok, hatt, lapp for øyet etc.) kan også ta med dette.

Ekstraøvelser

For å være sikre på at alt sitter som det skal, avholder vi ekstraøvelser torsdag 16. april kl. 14.00 til 15.00 og lørdag 18. april 10.00 til 13.00. Aktivitetsskolen har fått beskjed om øvelsen på torsdag. Det er viktig at barna får med seg mat og drikke til øvelsen på lørdagen.

Replikker

Alle barna har fått utdelt et teksthefte med replikker og sanger for "Elle melle". Det er fint om dere kan hjelpe barna med å lære seg tekster og replikker. Hvilke barn som skal ha hvilke replikker, står i heftet. Det er barna selv som har sagt om de vil ha replikk eller ikke. Det er gjort noen endringer siden vi delte ut heftet, så det er viktig at dere titter over igjen. Det er viktig at alle som vil, får en replikk og det bes om forståelse for at det har kommet noen endringer i replikkene som allerede er delt ut. Det nye heftet er sendt på e-post. Ta kontakt om du ønsker å få det tilsendt på nytt.

Comments