Kjelsås skoles sangkor‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Julekonsert

lagt inn 23. nov. 2014, 13:11 av Ingvild Sommer   [ oppdatert 25. nov. 2014, 11:37 ]

Julekonserten og sang under julegrantenning Kjelsås eldresenter

Tradisjonen tro arrangerer koret julekonsert i aulaen på Kjelsås skole. Også i år har vi med oss profesjonelle musikere, og dere vil få høre gode gamle juleklassikere, egenkomponerte julesanger og noen nye helt nye julesanger. Så det er bare å glede seg, og alle er hjertelig velkomne! 

Konserten er søndag 30.11 kl. 13.00. Det koster kr 100 for voksne og er gratis for barn. Korbarna møter opp til en liten prøve med musikerne kl. 12.00 denne dagen. Husk å ta med noe å drikke på. 

Antrekk for julekonserten: 

1. og 2. klassinger skal ha «gammeldagse» nisseklær a la fjøsnisser og nisseluer (unngå nisseluer som blinker)

3. og 4. klassinger skal være mus og troll. De som skal være mus kan ta på seg grå klær – gjerne tights og en t-skjorte. De som skal være troll, må ha på seg litt «trollete» klær og det er fint hvis de rufse til håret litt. 

5. og 6.klassinger tar på seg fine klær. 

Etter at konserten er ferdig får barna noe å tygge på, før vi drar sammen til tenning av julegrana ved Kjelsås Eldresenter kl. 15.00

Foreldre, søsken og annen familie er velkommen!

Før konserten vil det bli satt opp to ekstra øvinger.

Onsdag 26.11 kl. 14.00 - 16.00 i aulaen. 
Dette er for korbarna fra 2, 3, 4, 5 og 6. klasse. Vi håper at så mange som mulig kan være med på denne ekstra øvelsen. Vi gir beskjed til AKS om dette.
Barna får servert frukt i en pause.

Lørdag 29.11 øver vi med musikerne mellom kl. 10.00 – 14.00. Det er viktig at barna har med noe å drikke og noe å spise, og noe å tegne med, spille med eller noe å lese på, da det kan bli noe venting denne dagen. 


Ta kontakt med dirigent Ann Renate eller styreleder Eigil hvis du lurer på noe. 


Comments